Nový seriál recenzí na blog.idnes.cz
Toto je první článek, který by vás měl navnadit a také by vás měl vnořit do tajů mého hodnocení. Tak předně- když přijdu do nějaké restaurace, napíši kritiku sem na blog. Takže neočekávejte kritiky se železnou časovou pravidelností, ale takové jednou za čas. Výhodou blogu je i to, že pokud máte třeba vlastní zkušenost, můžete ji napsat do komentářů.
Mé konečné hodnocení je počet hvězdiček získaných z maximálního počtu vyjádřených procentem. Hvězdičky uděluji následovně (uváděna je maximální dosažitelná hodnota):
Jídlo- 5 *
Hygiena- 5 *
Příjemnost obsluhy- 3 *
Příjemnost prostředí- 3 *
Rychlost- 3 *
Umístění na internetu- 1 *
Hrací koutek pro děti- 1 *
Celkový poměr cena/kvalita- 4 *
V článcích samozřejmě nebude chybět celkové shrnutí, a zda bych restauraci doporučil. Pěkné čtení a dobrou chuť.
Lukáš Navara
Recenze: Interstellar
Pan Christopher Nolan je skutečný mistr svého řemesla. Prakticky vzato nenatočil film, který bych hodnotil jako špatný, nebo i jen nadprůměrný. Interstellar nám ukázal, že když se bratři Nolanovi do něčeho pustí, vznikne něco úžasného. Pojďme se na to podívat.
Lukáš Navara
Fejeton: Volit dnes už není v módě
Mnoho lidí sledovalo letošní druhé kolo senátních voleb se strachem, jiní s nadšením a poté se najde masová většina, které byly volby zcela lhostejné. A ne že by to bylo kvůli tomu, že se volby konaly jen v jedné třetině volebních obvodů, nebo že by průměrný Čech neměl zájem o politiku...
Lukáš Navara
Utrpení
Krátká báseň o utrpení, protože ve světě je mnoho zla a proto se nemůžeme vždy smát...
Lukáš Navara
Kritika restaurací: Švejk restaurant
Někdo, kdo vydělává na dobrém jméně příběhů a nejslavnějším českém vojákovi z dob Rakouska-Uherska. Je to ostuda, nebo si název zaslouží?
Lukáš Navara
Kritika restaurací: Cikánská jizba
Navštívil jsem restauraci, kde je o zábavu postaráno, překvapivě dobré jídlo a kde rasismus skutečně nemá své místo ani opodstatnění. První kritika roku 2012 čeká na přečtení.
Lukáš Navara
5 věcí, které nesnáším na jídle v restauracích
Zde je můj (trochu opožděný) vánoční dárek pro vás, milí čtenáři! Mám za sebou 11 kritik a spoustu návštěv různých restaurací. Rozhodl jsem se, že stejně jako slavný Gordon Ramsey vám napíšu 5 věcí, které nesnáším na jídle v restauracích ze všeho nejvíce. Napište mi, jakých je vašich TOP 5 a přeji vám šťastný nový rok 2012!
Lukáš Navara
Kritika restaurací: Prima restaurace
Minulá restaurace byla velmi dobrá, ale tahle je jako ledová sprcha pro můj optimismus. Opečený masakr se právě servíruje na naše stoly v 11. kritice.
Lukáš Navara
Kritika restaurací: Pizzerie Latrán
A je to tady! V mé jubilejní desáté kritice proběhne setkání dvou nejtěžších vah české gastronomie- mě a Zdeňka Pohlreicha. Ale nebojte se, příliš kečupu nepoteče.
Lukáš Navara
Kritika restaurací: Lesní hostinec Eisenmann
Válka dvou architektů, lesní hospůdka a odporný bufet. Tyto tři prvky se skloubí do restaurace, která mě nepotěšila. A já jí také nepotěším.
Lukáš Navara
Kritika restaurací: Al Dente
Toto jídlo si musíte doslova ulovit sami a musíme být ostražití. Je totiž tak výborné, že ostatní lovci- zákazníci vás nenechají vydechnout. Kdo ale trpí nejvíce? Hygiena. Osmá kritika v našem seriálu je zde.
Lukáš Navara
Kritika restaurací: Cafe Retro Pizza & Cocktail
Po delší době tu máme konečně další sousto, do kterého je třeba se pořádně zakousnout! Dnes ochutnáme staročeskou pizzu, kterou nám donese nepříjemná servírka a dokonce poznáme i její rodinu! Ne však, že by šlo o co stát...
Lukáš Navara
Kritika restaurací: Hospoda u Němečka
Dnes se podíváme na špatnou restauraci ve vesnici Dobrá. A tento protimluv není jediný. Potkáme dědečka hříbečka a neveselé překvapení na talíři. Nasaďte si bryndáky, šestá kritika je zde.
Lukáš Navara
Kritika restaurací: Papa´s Living Restaurant
Představme si, že žijeme v přenádherném království. Vše je čisté, uspořádané a veselé. Lidé jsou plní úsměvů a všichni se mají dobře. Jenže co se nestalo! Jednoho dne zaútočil na království požadavek zákazníka. Chtěl jídlo! Jak dopadne tato dramatická pohádka? Vyhraje dobro, či zlo? Čtěte pátou recenzi a dozvíte se více!
Lukáš Navara
Kritika restaurací: Restaurace Coca-Cola (Aquapalace Praha)
Minule jsem byl při své recenzi lehce neobjektivní, takže je na čase si zase pořádně zakritizovat. Dnes si dáme hranolky bez hranolků a hamburger bez hamburgeru aneb čtvrtá recenze je tady.
Lukáš Navara
Kritika restaurací: Český mlýn
Ve třetí kritice se podíváme do jižních Čech, kde si dáme pořádný žvanec a rožmberskou rybí polévku v typicky staročeském mlýnu.
Lukáš Navara
Kritika restaurací: Suchan Kaffee
Moje druhá kritika restaurací vstoupí do jedné restaurace v Rakousku, aneb jaké to je, když mezi odpadky najdete hroudu zlata.
Lukáš Navara
Kritika restaurací: Restaurant u Eiffelovky
Má první kritika bude o zajímavé restauraci. Především je zajímavá tím, že není ničím zajímavá. Jak dopadne kritika první restaurace v našem seriálu?
Lukáš Navara
Nápad pro reklamy na notebooky Fujitsu
Toto je můj příspěvek do soutěže Fujitsu. Doufám, že se bude líbit. Více na www.soutez-fujitsu.cz.
Lukáš Navara
Láska- nekrásnější a zároveň nejkrutější cit
Co je vůbec láska? Kde se vzala? Je to jen dočasná hormonální porucha, nebo vnitřní opravdovost? Čím to, že láska nás tak na jednu stranu drtí a na druhou povzbuzuje? A proč se člověk zamilovává? Láska. Jedna z nejhezčích věcí na světě. Nebo jedna z nejodpornějších věcí? Já jakožto zamilovaný člověk vím, co to je láska a znám její krutost i radost.
Lukáš Navara
Kněžství vs. rodinný život
Když se mladý člověk rozhodne, že celý svůj život zasvětí Kristu a službě církvi, musí počítat s tím, že přijde o spoustu „výhod" standardního života. Proč dávám slovo „výhod" do uvozovek? Čtěte dál.
předchozí | 1 2 3 | další |
- Počet článků 43
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1618x