Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kubri ml.

3. 6. 2011 13:40
Jako celkem koukám..

Já utratím v restauracích celkem dost, ale zase takhle jsem nikdy jídlo nebodoval. Už jen to hodnocení.. Pokud si hraješ na kritika a rádoby počítáš, tak si musíš udělat jednotné hodnocení. Jednou na procenta, pak to počítáš na známky a ve finále ti má vyjít průměr? Ten průměr je pak zkreslený. Musíš mít jedno hodnocení, ne několik, pak je finální průměr lživý.

Jinak dobrý.. Každý někde začíná a pokud tě baví kritizovat podniky.. Jen k tomu řeknu to, že většinou jsou kritici ti, kteří mají s hospodou zkušenosti, protože jsou z oboru. Člověk sám od sebe hodnotit nemůže, protože klade úplně jiné nároky a vystačí mu pak "jen" ta toaleta..

0 0
možnosti

Bujo7

7. 6. 2011 12:11
Re: Jako celkem koukám..

Hodnocení je jednotné. Je to na hvězdičky, známky tam vůbec nejsou. Ve finále se akorát počet hvězdiček přepočítá na procenta. Ale chápu, že když napíšu například ,,za 3", dá se to vyložit jako známka. Příště to napíšu jednoznačněji, takže děkuji za upozornění.

Jinak s Vámi souhlasím, že kritici by měli mít zkušenosti z oboru, každopádně to nedělám profesionálně a navíc se na restaurace dívám pohledem ,,obyčejného člověka". Někdy totiž kritici toho spoustu navykládají, ale běžný čtenář z toho nic nemá.

0 0
možnosti

s(h)arka

3. 6. 2011 8:18
a oprav si to nezkalme

na nezklame ;-)

0 0
možnosti

3. 6. 2011 7:19
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

ondrej.varoscak

3. 6. 2011 1:22
Několik poznámek ... dobře míněných

Nechci si hrát na chytrou horákyni ale: 1/ vyvaroval bych se střídání normální řeči a rádoby anachronismů, ztrácí se konzistence. 2/ nevím co je na lasagních těžkého. Jedná se o jednoduchou klasiku, těžké mohou být na zažívání, když se to přežene s tučným sýrem. Jejich příprava (v restauraci mají většinou předpřipraveno" nemá zabrat více ja 20-25 minut. 2-3 hodiny bych dělal domácí včetně těsta a salsy. 3/ pokud je steak s bramborem a steak je vysušený, tak jen stěží lze napsat, že "Toto jídlo bylo skvělé." To je protimluv. Pokud je steak vysušený tak je to hnus a basta. Takže suma sumárum lasaně tak nějak, ale po 40 minutách, hnusný steak a odporné špagety. To nezachrání ani záchod ze zlata. Takže kdyby to bylo na mě, tak 25% a již nikdy více.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS