Děkujeme za pochopení.
Kubri ml.
Jako celkem koukám..
Já utratím v restauracích celkem dost, ale zase takhle jsem nikdy jídlo nebodoval. Už jen to hodnocení.. Pokud si hraješ na kritika a rádoby počítáš, tak si musíš udělat jednotné hodnocení. Jednou na procenta, pak to počítáš na známky a ve finále ti má vyjít průměr? Ten průměr je pak zkreslený. Musíš mít jedno hodnocení, ne několik, pak je finální průměr lživý.
Jinak dobrý.. Každý někde začíná a pokud tě baví kritizovat podniky.. Jen k tomu řeknu to, že většinou jsou kritici ti, kteří mají s hospodou zkušenosti, protože jsou z oboru. Člověk sám od sebe hodnotit nemůže, protože klade úplně jiné nároky a vystačí mu pak "jen" ta toaleta..
Bujo7
Re: Jako celkem koukám..
Hodnocení je jednotné. Je to na hvězdičky, známky tam vůbec nejsou. Ve finále se akorát počet hvězdiček přepočítá na procenta. Ale chápu, že když napíšu například ,,za 3", dá se to vyložit jako známka. Příště to napíšu jednoznačněji, takže děkuji za upozornění.
Jinak s Vámi souhlasím, že kritici by měli mít zkušenosti z oboru, každopádně to nedělám profesionálně a navíc se na restaurace dívám pohledem ,,obyčejného člověka". Někdy totiž kritici toho spoustu navykládají, ale běžný čtenář z toho nic nemá.
ondrej.varoscak
Několik poznámek ... dobře míněných
Nechci si hrát na chytrou horákyni ale: 1/ vyvaroval bych se střídání normální řeči a rádoby anachronismů, ztrácí se konzistence. 2/ nevím co je na lasagních těžkého. Jedná se o jednoduchou klasiku, těžké mohou být na zažívání, když se to přežene s tučným sýrem. Jejich příprava (v restauraci mají většinou předpřipraveno" nemá zabrat více ja 20-25 minut. 2-3 hodiny bych dělal domácí včetně těsta a salsy. 3/ pokud je steak s bramborem a steak je vysušený, tak jen stěží lze napsat, že "Toto jídlo bylo skvělé." To je protimluv. Pokud je steak vysušený tak je to hnus a basta. Takže suma sumárum lasaně tak nějak, ale po 40 minutách, hnusný steak a odporné špagety. To nezachrání ani záchod ze zlata. Takže kdyby to bylo na mě, tak 25% a již nikdy více.
Žebříčky
- Karel Trčálek
Lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu rozumím
- Ivana Dianová
Billa šok
- Milena Zelenková
Rómové se bouří před brněnským soudem
- Josef Nožička
Lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu nerozumím
- Blog Info
Blogy projdou zásadní změnou, podívejte se jakou
- Irena Fuchsová
Můj život s Kukurou
- Martin Mařák
PRO na Malém rynku
- Ondřej Šebesta
Základní pilíře populismu a generál na Hradě
- Jan Pražák
Mají mít staří lidé přednost?
- Miroslav Václavek
Hnutí ANO a jeho majitel Andrej Babiš jsou bezpečnostním ohrožením České Republiky
- Milena Zelenková
Rómové se bouří před brněnským soudem
- Josef Nožička
Lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu nerozumím
- Markéta Šichtařová
Návod na opravu naší ekonomiky
- Karel Trčálek
Lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu rozumím
- Ivana Dianová
Billa šok
- Petr Hannig
Nejistota ve všem
- Vladimír T. Gottwald
Úsměvy a úšklebky CXXXII. (o jilmové aleji a vytížné Sněmovně)
- Irena Fuchsová
Můj život s Kukurou
- Miroslav Václavek
Hnutí ANO a jeho majitel Andrej Babiš jsou bezpečnostním ohrožením České Republiky
- Josef Nožička
Jak uliční výbor iFčil zapíjel Karlův mimořádný úspěch