Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Kubri ml.

3. 6. 2011 13:40
Jako celkem koukám..

Já utratím v restauracích celkem dost, ale zase takhle jsem nikdy jídlo nebodoval. Už jen to hodnocení.. Pokud si hraješ na kritika a rádoby počítáš, tak si musíš udělat jednotné hodnocení. Jednou na procenta, pak to počítáš na známky a ve finále ti má vyjít průměr? Ten průměr je pak zkreslený. Musíš mít jedno hodnocení, ne několik, pak je finální průměr lživý.

Jinak dobrý.. Každý někde začíná a pokud tě baví kritizovat podniky.. Jen k tomu řeknu to, že většinou jsou kritici ti, kteří mají s hospodou zkušenosti, protože jsou z oboru. Člověk sám od sebe hodnotit nemůže, protože klade úplně jiné nároky a vystačí mu pak "jen" ta toaleta..

0 0
možnosti
LN

Bujo7

7. 6. 2011 12:11
Re: Jako celkem koukám..

Hodnocení je jednotné. Je to na hvězdičky, známky tam vůbec nejsou. Ve finále se akorát počet hvězdiček přepočítá na procenta. Ale chápu, že když napíšu například ,,za 3", dá se to vyložit jako známka. Příště to napíšu jednoznačněji, takže děkuji za upozornění.

Jinak s Vámi souhlasím, že kritici by měli mít zkušenosti z oboru, každopádně to nedělám profesionálně a navíc se na restaurace dívám pohledem ,,obyčejného člověka". Někdy totiž kritici toho spoustu navykládají, ale běžný čtenář z toho nic nemá.

0 0
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1618x
Křesťan, student, spisovatel, moderátor rádia ICM, amatérský kritik restaurací.

Seznam rubrik

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené články