Děkujeme za pochopení.
camomilla
Pane boze
Pane boze,
restauraci, ktera zprzni pizzu na vepro-knedlo a servirka si nedela vrasky s objednavkou dat tri hvezdicky.. Co Vam do toho jidla dali?
fioman
Díky za komentář
pod mým posledním blogem, Lukáši.
Hezký den. F.F.
rendic
pokračování
nejlepší kuchaře velmi složité takřka nemožné udělat maso šťavnaté a křehké, prostě to nefunguje a co se Vaší Pizzy týče tak mě zaráží fakt že jakožto hodnotitel se nepozastavíte nad tím jak vlastně vznikla v Itálii staročeská pizza ach tak já zapomněl pojďme dělat takzvanou fusion a vznikne nám tento paskvil opravdu šílené a Vaše rozplívání se nad onou pizou mě také překvapuje, mimochodem jsem ji měl také možnost ochutnat píšu ochutnat a byla naprosto nesmyslná, spíš zbytečná až bych raději napsal komická a obsluha co se Papa´s a Retro a stejně tak i jídlo které mimochodem znám je jako porovnávat trabanta s ferrari bohužel ať se Vám to líbí nebo ne tak je to tak, přeji Vám do budoucna lepší a odbornější pohled do niter restaurací a zároveň byť jako amatér fundovanější kritiky, s pozdravem René Vrba
Bujo7
Re: pokračování
Vážený René,
děkuji za váš názor, ale musím se obhájit. Co se týče kritiky Papa´s, ta se mi po stránce stylu psaní skutečně nepovedla, ale to, že jídlo se tam nedalo skoro jíst, za tím si stojím.
Hodnotit jednotlivé restaurace na základě jedné návštěvy mi přijde objektivní a dostatečné. Vy jako zákazník přece nevejdete dvakrát do jedné restaurace, kde se vám nelíbilo a nechutnalo vám. Pokud si ale majitel, či zákazník myslí, že je daná restaurace za normálních okolností lepší, ať to sem napíše jako svůj názor (ostatně proto píši ve formě blogu), ale ne ve formě osobního útoku (což je váš styl)...
rendic
kritik a recenzent českých restaurací
Vážený Lukáši,
po přečtení Vašich dvou příspěvků zabívajících se hodnocením restaurace a to Papa´s a Retro jsem opravdu zůstal nevěřícně koukat na monitor a nechtělo se mi věřit, že je někdo vůbec schopen považovat se za hodnotitele či kritika restaurací a pak napsat takové to články, pravda je že oceňuji Vaši snahu psát ale raději se prosím Vás do recenzí restaurací nepouštějte, myslím že by měl člověk hodnotit podnik tak že ho navštíví opakovaně v jendotlivých obdobích min 3 a pak učinit analýzu toho co se mu "stalo" a ne se zaměřit na jednu návštěvu, dále si myslím že by měl člověk znát veškeré faktory ovlivnující dění a chod restaurace jako například cenovou politiku podniku tak sociální složení hostů a nepsat takový blábol že lasagne jsou drahé a jídlo je drahé když na to nemám tak do restaurace nechodím a za těstoviny dát cca 160 Kč mi opravdu nepřijde hodně to se na mě nezlobte co se Vašeho steaku týče on když si host přeje zprominutím maso usmrcené čili well done je i pro...
Camino.
Lukasi, karma.
Stavate se dobrym kritikem! en.wikipedia.org/wiki/Food_critic - ale to zrejme znate. Mate pristup k casopisu Gourmet?
Bujo7
Re: Lukasi, karma.
Mockrát děkuji. K časopisu Gourmet naneštěstí přístup nemám, i když jsem o něm již slyšel. Občas si ale přečtu český Apetit.
- Počet článků 43
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1618x