- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
ten vypadá vskutku excelentně, Lukáši. Ten bych si dal hned! F.F.
umí neumí, chuť má každý jinou... Hodnocení autora mi připadá tak
subjektivní, že bych si na základě jeho doporučení nedopřál ani párátko
na stole. Je to jen a pouze subjektivní pocit jedné osoby, pár restaurací z milionu a možná neochota personálu v ČK byla způsobena něčím jiným než partou známých u vedlejšího stolu ( to je vsuvka pro Camino, že čtu i předešlá hodnocení). BTW autore, kolik jste toho uvařil, že tak přesně víte co a jak má chutnat a kolik spokojených přátel s
vaším výtvorem máte?
Já, např., po zkušenostech z Itálie si v obyčejné restauraci v ČR nedám italskou specialitu ať jsou to pasta, antipasta(to ani vetšinou neznají), či obyčejný spritz, protože vím, že je vařeno a děláno z lokálních surovin a tudíž to stojí za h....
Tím pádem nemám potřebu sdělovat, že v Kotěhůlkách na fusilli nechoďte, protože je logické, že to neumí.
ale chybělo jí správné dochucení, píše autor. Tak byla dobrá, nebo ji dochutil pepřem, solí, kečupem? Jen je mi trochu divné, že mladý muž, student, bloumá osaměle po hospodách a pak o tom píše blogy. To opravdu nemá žádné kamarády či kamarádky kromě těch virtuálních, kteří s ním ex post jím vyvolenou putyku navštíví?
Od toho je na stole solnička, pepřenka, a jiné, aby si člověk dochutil podle svého. Každý má jinou chuť a kuchař nemůže chytit všechny najednou.
Možná neobratnost slohu, možná příliš mnoho rozporů v jednom odstavci, možná nedostatek autority autora...
Hodnota takové recenze je po pravdě nulová. Jako reportážní pokusy je to fajn, ale dával bych si pozor na kontinuitu příběhu a faktů....
Děkuji za rady, ale neočekávejte ode mě kritiku plnou vědeckých poznatků a všelijakých rozumů. Jsem pouze amatérský kritik a ne člověk s mnoha lety praxe v oboru. píši tak, jak to vidím, jako obyčejný zákazník. Co se týče rozporů a neobratnosti slohu, mohl byste být konkrétnější? Abych se mohl takovým chybám v budoucnu vyvarovat.
jsem tam byl a nebylo to moc poživatelné a salát už vůbec