Děkujeme za pochopení.
fioman
Ten koláč na fotografii,
ten vypadá vskutku excelentně, Lukáši. Ten bych si dal hned! F.F.
dimple
Pro Camino a autora
umí neumí, chuť má každý jinou... Hodnocení autora mi připadá tak
subjektivní, že bych si na základě jeho doporučení nedopřál ani párátko
na stole. Je to jen a pouze subjektivní pocit jedné osoby, pár restaurací z milionu a možná neochota personálu v ČK byla způsobena něčím jiným než partou známých u vedlejšího stolu ( to je vsuvka pro Camino, že čtu i předešlá hodnocení). BTW autore, kolik jste toho uvařil, že tak přesně víte co a jak má chutnat a kolik spokojených přátel s
vaším výtvorem máte?
Já, např., po zkušenostech z Itálie si v obyčejné restauraci v ČR nedám italskou specialitu ať jsou to pasta, antipasta(to ani vetšinou neznají), či obyčejný spritz, protože vím, že je vařeno a děláno z lokálních surovin a tudíž to stojí za h....
dimple
Re: Pro Camino a autora
Tím pádem nemám potřebu sdělovat, že v Kotěhůlkách na fusilli nechoďte, protože je logické, že to neumí.
AlesPresler
Polévka byla velice dobrá,
ale chybělo jí správné dochucení, píše autor. Tak byla dobrá, nebo ji dochutil pepřem, solí, kečupem? Jen je mi trochu divné, že mladý muž, student, bloumá osaměle po hospodách a pak o tom píše blogy. To opravdu nemá žádné kamarády či kamarádky kromě těch virtuálních, kteří s ním ex post jím vyvolenou putyku navštíví?
CarolusMagnus2
Re: Polévka byla velice dobrá,
Od toho je na stole solnička, pepřenka, a jiné, aby si člověk dochutil podle svého. Každý má jinou chuť a kuchař nemůže chytit všechny najednou.
MirekE
Nějak mi dělá problém tomu uvěřit...
Možná neobratnost slohu, možná příliš mnoho rozporů v jednom odstavci, možná nedostatek autority autora...
Hodnota takové recenze je po pravdě nulová. Jako reportážní pokusy je to fajn, ale dával bych si pozor na kontinuitu příběhu a faktů....
Bujo7
Re: Nějak mi dělá problém tomu uvěřit...
Děkuji za rady, ale neočekávejte ode mě kritiku plnou vědeckých poznatků a všelijakých rozumů. Jsem pouze amatérský kritik a ne člověk s mnoha lety praxe v oboru. píši tak, jak to vidím, jako obyčejný zákazník. Co se týče rozporů a neobratnosti slohu, mohl byste být konkrétnější? Abych se mohl takovým chybám v budoucnu vyvarovat.
AlBunda
před dvěma lety
jsem tam byl a nebylo to moc poživatelné a salát už vůbec
- Počet článků 43
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1618x